donderdag 17 oktober 2013

Oma-granddad dag met de 'grote' kinderen

De ochtend verliep zo gaaf- de kleintjes heben het Zo naar hun zin gehad, ik zou het morgen zo weer doen.Na de kleintjes weer veilig thuis te brengen zodat ze een middag dutje konden doen, hadden Bruce en ik een uurtje voordat we de meiden van school konden halen. Samen met Danni, Charlie en Max was het de bedoeling om naar een klimwand bedrijf te gaan. Het bedrijf bestaat al jaren- maar is wel met de tijd mee gegaan. Wat een verandering van toen Reece en Steve er naartoe geweest waren.

De meiden waren al eens eerder geweest maar voor Max was het een ware belevenis. Nadat ze in hun harnassen werden gehesen en instructie hadden gehad- begon de pret. Oh wat hebben we gelachen en VEEL foto's gemaakt. Geweldig.

De tijd vloog voorbij- na de kinderen hier eindelijk genoeg van hadden zijn we, net als veel grootouders, bezweken voor een ongezonde maaltijd, Wendy's. Net als McDonalds of Burger King maar dan waarschijnlijk nog ongezonder.

Daarna nog een speel drie kwartier bij Hamilton Lake en het was naar huis geblazen. Bruce en ik hadden het wel zo'n beetje gehad hoewel de kinderen nog wel een paar uurtjes door hadden kunnen gaan.

Eenmaal terug bij Toni en de meiden onder de douche gestopt te hebben was het serieus aan de slag. Morgen vertrekken we naar het strand- nee het is geen zonnig strand weer- maar we gaan toch! Met z'n 15-en zullen we het best wel gezellig hebben- en gisteravond kreeg ik van Craig en Toni te horen dat er
extra rekening gehouden werd met (vooral Leen) ons. We worden in een apart huis ondergebracht- valk naast 'het huis'. Want zo kunnen wij ( en hij) terugtrekken en wat rust en stilte opzoeken. Want, laat eerlijk wezen, met 7 kinderen in huis kan het best wel luidruchtig aan toe gaan. Erg attent van ze zou ik zeggen.

Vier dagen weg betekend ook 4 dagen geen Internet- en dat betekend ook 4 dagen geen BLOG! Dus, ik 'zie'  jullie a.s. dinsdag weer.

Alle drie omhoog - hup wie is er het eerst?1 opmerking:

  1. Ik kijk al uit naar dinsdag......vind het zo leuk om je blogs te lezen en de foto's te zien

    BeantwoordenVerwijderen