woensdag 16 oktober 2013

Oma de oppas

Max wordt wakker geschud door Archie en Danni.
Hij sliep in het appartement bij mij boven- op de slaap bank!
Toni en Craig hebben het druk met alle bouw en andere voorbereidingen voor hun tweede showroom die in Tauranga gaat gebeuren. Gisteren zijn zij er naartoe gegaan en zijn een nachtje blijven slapen. Vanmiddag komen ze terug. Het was heerlijk om eventjes - alleen-  met de kids te zijn.  Niet alleen met de drie van Toni en Craig maar ook Max wilde blijven slapen.

Even een rust moment na een drukke ontbijt
Gisterochtend, na de koffie,  zijn Archie Max en ik naar Kylie gegaan- samen met Ros hebben wij drietjes ( Ros, Kylie en ik) de speelgoed kasten opgeruimd en gezellig gebabbeld over alles en nog wat. Archie en ik zijn ook even een paar uurtjes thuis geweest- hij voor wat 'time out'  te hebben en ik om was te draaien enz.

Kijk Danni, dat doe je zo....
Om 15:15 gingen wij naar granddad, om daar met alle kleinkinderen afternoon tea te nuttigen en alle neefjes en nichtjes bij-elkaar te hebben om te spelen. Wat een drukte, geluid en gelach. Heerlijk. Wij volwassenen hoefden ons eigenlijk nergens mee te bemoeien- het ging vanzelf.

De kinderen van Toni en Craig zijn ouder dan die van Steve en Kylie- en kennen elkaar goed. Charlie ontfermt zich over baby Bax, Danni over Indi en Archie speelt heel graag met Summah. Nu is ook Max uit Australië erbij- de grote neef. Erg leuk om te zien hoe die relatie zich ontwikkeld.

Opeens riep granddad- "kom allemaal op de bank zitten" -en "oma pak je camera"  en daar hadden we ze dan- allemaal op een rijtje.


Ja Ros, lach jij maar....

Summah telefoneert met haar mama

Een geweldige oppas in wording

1 opmerking: