zaterdag 2 november 2013

Afscheid in Napier

Wat een verwennerij allemaal. Wij voelen ons als koning te rijk met al de belangstelling en verzorging die wij krijgen. Het is ochtend- een pracht van een zonsopgang en na ontbijt vertrekken Robyn en Phil naar de zaak en komt Jody nog even langs met de kleintjes.

Leen en ik hebben nog een afspraak staan. Koffie met een vriendin, Lesley. We kennen elkaar al zo'n 34 jaar. Lesley is ook leerkracht, heeft twee kinderen die de leeftijden zo'n beetje hebben van Toni en Reece. Ze trokken dus ook met elkaar op in hun jonge jaren totdat wij naar Hamilton verhuisden. Contact is er altijd gebleven en zodoende ook leuk om weer even bij te kletsen.

Na de deur achter ons dicht te hebben getrokken gaan wij op weg naar Wild Rose Café. Het weer werkt mee, het is zonnig en de wind is gaan liggen. We zijn allebei blij verrast als wij aan komen rijden. Een tuincentrum met een twist. Geweldig wat een binnenkomen.Wie wil hier nou geen koffie komen drinken? Nou wij wel hoor. Lesley komt toevallig op het zelfde moment als wij de oprit op rijden. Wat heerlijk om haar weer te zien. Net als bij Robyn alsof het maar een paar weken is geweest. Maar, we hebben heel wat te bespreken. Leen zit er een poosje bij en gaat daarna op pad om wat foto's te maken. En gelukkig maar. Dit wilde ik echt vast leggen. Wat een leuke plek en bedrijf. Van een tuincentrum met koffie gelegenheid is het een koffie gelegenheid met tuincentrum geworden.

Ik  kan het toch niet laten- hier een aantal foto's van dit groeiend en zeer aantrekkelijk bedrijf dat door drie zussen gerund wordt. Als een van jullie ooit deze kant op zou komen- nou ECHT een aanrader! Al was het alleen maar voor al het lekkere dat er vers in aanbieding is elke dag!Enfin, er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Wij nemen afscheid van Lesley en rijden even naar Taradale waar Robyn en Phil hun bedrijf hebben. Alsof ze nog niet genoeg hebben gedaan ligt er nog een verjaardag cadeau voor mij. Een prachtige boeken standaard voor bv op de aanrecht voor een kookboek. Ach wat een verrassing en verwennerij. Ik word er echt helemaal verlegen van.


Weg wezen- we moeten nu echt gaan.... de rit naar onze bestemming is best wel een lange en ik wil niet in het donker aankomen.

We gaan......! Bedankt Robyn en Phil. Voor weer een onvergetelijke ervaring.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten