woensdag 11 december 2013

Het verhaal van Leen #5- Week ten einde

Het is vrijdag- Leen is al 5 dagen lekker aan het ontdekken en genieten van het mooie gebied, de Coromandel. In de auto zijn al zijn spullen netjes geborgen- de rekening betaald en voor de laatste keer neemt hij afscheid van zijn gastheer en vrouw en stapt weer in de auto.

Vooraf Leen zijn wandelweek heeft het behoorlijk geregend- en dat betekend vaak dat op weggetjes zoals die in de Coromadel- dat er aan gewerkt moet worden om de slips op te ruimen en eventuele schade aan de weg te herstellen. De route die Leen had uitgestippeld moest dus aangepast worden- en gezien Leen al behoorlijk bekend was geraakt de afgelopen dagen- koos hij ervoor om naar Hot Water Beach te gaan.
Hot Water Beach

Dit strand is zeer geliefd en een veel bezocht plekje. Zelfs in de winter kan je hier heerlijk in een warme pool water gaan zitten- en gewoon relaxen.
De Coromadel is een nauw stukje land en aan beide kanten dus kust en stranden. Het is een ruig en mooi landschap waar de natuur nog de overhand heeft.
Het is het allermooist om daar rustig te rijden- tijd te nemen om van alles te kunnen genieten. Het is geen Zuid-Frankrijk, en ook geen Scheveningen- wel dat er veel toeristen komen en ook Nieuw Zeelanders die hier recreƫren- en toch vind je ook de rust.
Kayak vissen- leuke tijdbesteding
Deze boer heeft zijn schaapjes op het droge!

Het is toch een schitterend land he?

Ik had beloofd Leen zijn verhaal te plaatsen. Dat heb ik bij deze, gedaan! Leen heeft mij de foto's toegelicht- kort en bondig en ik heb er een verhaaltje van gemaakt. Ik hoop dat jullie mee hebben kunnen genieten van deze leuke week.

Na zijn rust stop bij Hot Water Beach heeft Leen zich bij ons in Tairua aangesloten....! Nog niet alles gelezen? Ga dan naar de rest van het verhaal via de geplaatste link. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten