woensdag 11 december 2013

Het verhaal van Leen #4Ja, zo'n week en zo'n wandeling is niet een twee drie zomaar voorbij. een afdaling zou sneller moeten gaan als omhoog- toch heeft Leen er de tijd voor genomen om te genieten van alles rondom. En groot gelijk.

Overal waar hij keek was het even mooi en indrukwekkend. Ik ben blij dat hij ook even de tijd nam om foto's te maken zodat meer van dit mooi gebied konden genieten. Ik zie aan de meldingen dat er velen zijn die deze berichten en het verslag volgen. Als je nog nooit het idee had gehad om naar NZ te gaan- dan kan ik me voorstellen dat je nu aan het her-denken bent           gegaan.

Het was tijd om de wandeling naar beneden te starten..... daarna zou Leen weer terugkeren naar zijn verblijf van de eerste dagen. Vrijdag aan het eind van de dag zou hij weer in Tairua verschijnen. Na een week rust en ruimte- vier dagen met 15 een familie weekend meemaken.

Het weer werkte ontzettend goed mee- de natte dagen waren gelukkig voorbij en buiten zijn was helemaal geen straf. Niet alleen wandelaars genieten van dit gebied- ook filmmakers en natuur liefhebbers komen hier graag. Deze rots formatie werd ook in de film van de Hobbit gebruikt. Er zijn nog plekjes op de wereld waar de horizon nog 'schoon' is van masten, molens/turbines, draden en dergelijke. Toch iets om te waarborgen voor komende generaties.Even pauzeren

Het ontluiken van de varen- symbool voor nieuw leven

Het voelde als een oerwoud- van tropische aard.


Aan alles komt een eind- ook deze prachtige ervaring- voldaan keerde Leen terug naar zijn verblijf. Morgen was nog een dag.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten